ALEV TARP


Alev Tarp (Antoni Vela) es defineix com a artista multidisciplinar. Treballa com a artesà creatiu que fa servir qualsevol disciplina que estigui a la seva disposició per poder expressar la força que flueix al seu interior. Es podria definir com a investigador de tots aquells mitjans que permetin l'expressió creativa: la fotografia, el collage, la música, la poesia... És activista artístic de la ciutat des de 1980, i ha pres part en accions d'art urbà i exposicions diverses.

Delta Strike és una reflexió sobre tot allò que passa al nostre voltant. Es basa en la inserció a cops de martell d'allò irreal i imaginari en coordenades d'espai i temps inconcretes, però intuïdes com a reals. "Cadascú treurà el que vulgui del pollastre, segons la seva pròpia mirada de la realitat."

L'artista defensa que és l'espectador qui té més a dir sobre
l'obra, ja que són els seus ulls els que donaran sentit a allò que troben al seu davant. Deixa la porta oberta a la interpretació lliure, a la construcció conceptual pròpia del vianant que troba l'obra i juga amb la lectura que pot fer cadascú de Delta Strike.












Fotografies: Arxiu personal de l'artista


Torna a Creadors Gallum Gallum


Torna a l'inici





 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.